Olla

Cum să ai cele mai frumoase aranjamente florale la nuntă

Florile pe care le alegi pentru ziua nunții tale sunt unul dintre cele mai importante elemente și pot face sau nu ca nunta ta să arate foarte frumos. Dar alegerea florilor poate fi copleșitoare, așa că am alcătuit o listă de sfaturi pentru a vă asigura că aranjamentele florale arată perfect!

Alegeți-vă cu înțelepciune florile

Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de alegerea florilor pentru nunta dumneavoastră – dar care sunt cele mai bune?

Știm că vrei să arăți frumos și să te simți frumos în ziua cea mare, dar știai că alegerea corectă a florilor poate ajuta la protejarea mediului și poate face o diferență în viața altora?

  • Alegeți flori care sunt în sezon. Florile cultivate la nivel local au un sol mai bun, ceea ce înseamnă că sunt mai sănătoase. Dacă o floare nu este potrivită pentru perioada sa din an, atunci nu va fi vibrantă sau nu va rezista la fel de mult timp. Acest lucru poate însemna, de asemenea, că dacă nu sunt suficiente flori puteți oricând să mai comandați în plus..
  • Alegeți flori care sunt cultivate organic. Acest lucru înseamnă nu numai că se folosesc mai puține substanțe chimice pe plante, dar și mai puține pesticide care sunt pulverizate pe culturi în general.

Alegeți o paletă de culori pentru flori

Poate fi ușor să uitați de costul florilor atunci când vă planificați nunta. Dar când vine vorba de asta, vrei ca atunci când alegi aranjamente florale nuntă, acestea să arate cât mai frumos posibil. De asemenea, vreți ca acestea să fie lucrate cu finețe și să reflecte stilul zilei nunții dumneavoastră. Dacă doriți o atmosferă mai rustică, atunci un aranjament mare alcătuit în întregime din trandafiri s-ar putea să nu se potrivească cu viziunea dumneavoastră.

Ar trebui să țineți cont de locul exact în care vă veți căsători și de perioada anului în care vă veți căsători înainte de a decide dacă aranjamentele florale sunt sau nu potrivite pentru dumneavoastră. Florile de sezon vor fi mai ieftine decât cele care nu sunt de sezon, așa că țineți cont de acest lucru atunci când planificați (și bugetați) florile de nuntă. Un alt lucru care poate afecta câți bani cheltuiți pe flori sunt costurile de livrare – unii florari percep un cost suplimentar dacă trebuie să meargă mai departe de raza lor obișnuită de zonă sau dacă au nevoie de echipamente speciale, cum ar fi camioane sau dube mari pentru livrări!

Nu vă fie teamă să vă lăsați pradă libertății

În calitate de mireasă, vei fi bombardată cu atât de multe informații despre ce este posibil pentru nunta ta și câți bani va costa. Este ușor să te lași purtată în vârtejul de decizii, dar nu-ți fie teamă să cheltuiești bani pe flori!

Acestea fiind spuse, dacă vă puteți permite și doriți – mergeți pentru asta! Cred că atunci când oamenii se căsătoresc au dreptul să facă tot ce vor la nunta lor (în limita rațiunii). Așa că nu vă fie frică nici de buget. Asigurați-vă doar că ceea ce decideți se potrivește cu ceea ce sunteți voi ca și cuplu și se potrivește cu viziunea voastră generală pentru ziua respectivă.

Fiți creativi cu buchetele

Pentru a obține cel mai bun aspect pentru buchetul tău, asigură-te că acorzi atenție proporțiilor. Buchetul trebuie să fie proporțional atât cu mirele, cât și cu mireasa: dacă ești micuță, va arăta mai bine pe tine dacă alegi o versiune mai mică a buchetului tipic de mireasă. Dacă partenerul tău este înalt și slab, va avea nevoie și el de ceva mai mare decât media.

De asemenea, țineți cont de faptul că există multe tipuri diferite de flori care pot fi folosite în buchete – nu trebuie să vă limitați la trandafiri, bujori sau orice altceva este tradițional! Asigură-te doar că orice tip de flori pe care le alegi se potrivesc cu schema de culori și tema lor (dacă există).

Luați în considerare o florărie online

Florăriile online sunt, de asemenea, o opțiune excelentă dacă aveți un buget limitat. Adesea au o gamă largă de flori și pot fi mai flexibili în ceea ce privește termenele de livrare, ceea ce este deosebit de important dacă locul de desfășurare are cerințe stricte.

Asigurați-vă că aveți o idee în minte despre ceea ce vă doriți înainte de a comanda

Este important să găsiți un designer care va lucra cu dumneavoastră pentru a se asigura că florile de nuntă sunt ceea ce vă doriți. Puteți începe prin a intra pe internet și a vă uita la unele aranjamente florale pe care alte cupluri le-au făcut la nunțile lor, apoi porniți de acolo pentru a obține idei despre ce fel de flori ar putea funcționa cel mai bine pentru a voastră.

Cel mai important lucru de reținut este că trebuie să vă faceți o idee despre ceea ce vă doriți înainte de a vorbi cu un florar. Acest lucru va economisi timpul și banii cheltuiți pe flori care nu se potrivesc cu viziunea ta. Și poți face acest lucru devenind creativ cu culori, texturi și forme. Cu cât te documentezi mai mult, cu atât mai bine!

Previous post Tigaia Grill Delimano un produs cu vanzari record
Next post Un termos din tritan poate fi cumparat de la domiciliu