Un termos din tritan poate fi cumparat de la domiciliu

Caldura mare! Tot ceea ce este viu se resimte: florile si pomii din parcuri si din gradini, oamenii si catelusii scosi la plimbare de catre stapanii lor. La anumite ore, iesirile in oras sunt strict interzise. Dar ce fac cei care au programare la stomatolog, la medicul de familie sau trebuie sa ajunga la serviciu?

Poate fi canicula o scuza ca lumea sa intarzie de peste tot?

Oamenii pot sa isi ia masuri de precautie, sa nu faca insolatie, fiindca sunt sfatuiti atat la stiri si in cadrul emisiunilor medicale, dar si in articolele de pe internet. Comportamentul preventiv al fiecarei persoane pe canicula presupune:

  1. Un termos tritan plin cu apa in geanta sau in servieta. Nu se recomanda bauturile indulcite,  acidulate sau alcoolice, fiindca provoaca si mai multa sete. Apa este sfanta cand este cald si numai ea poate potoli senzatia de sete.
  2. O sapca, o bandana sau un batic alb si subtire care sa acopere capul. Se pot pune si palarii din paie. Soarele puternic produce dureri de cap atroce, iar insolatia inseamna multa suferinta. Numai cine a trecut prin cateva episoade stie cat de rele sunt migrenele, starile de greata, basicile de pe spate si durerile provocate de orice miscare si atingere de lenjeria de pat.
  3. Imbracaminte subtire si deschisa la culoare, din materiale naturale, cum sunt: inul, bumbacul si panza topita.
  4. Purtatul ochelarilor de soare ca ochii (in special cei deschisi la culoare) sa nu aiba de suferit.
  5. Aplicarea cremeri de protectie solara pe fata, pe mani si zonele corpului neacoperite de haine.

Dar uneori termosurile, ochelarii de soare, crema de protectie se innoiesc de la un an la altul. Fie ca s-au pierdut in timp, fie ca nu mai sunt la moda sau functionale, oamenii au nevoie sa isi cumpere termosuri din tritan, palarii si ochelari de soare.

Magazinele online ajuta potentialii cumparatori sa nu se mai deplaseze sa cumpere aceste produse indispensabile pe timpul caniculei. Uzspace este unul dintre cei mai buni si seriosi furnizori de termosuri din tritan din tara.

Aceste recipiente sunt preferatele romanilor datorita urmatoarelor calitati ale lor:

-tritanul nu afecteaza sanatatea oamenilor care beau din aceste recipiente, nefiind invaziv si poluant ca plasticul. In plus, el este si rezistent, iar sticlele sau termosurile din tritan sunt reutilizabile.

-capacul din silicon si butonul de siguranta fac ca lichidele din termos sa nu se scurga, indiferent de pozitia acestuia.

-lichidul se mentine multe ore ca la momentul in care a fost pus in recipient.

-sticlele din tritan sunt gradate, iar posesorii lor stiu exact cata apa au baut in fiecare zi. Se stie ca este important consumul zilnic de apa.

-strecuratorile de la sticlele pentru apa permit strecurarea ceaiului care poate fi turnat direct din ibric sau a samburilor de citrice cand in apa din sticla se storc bucati de lamaie sau de portocala.

Termosurile de pe site-ul magazinului Uzspace pot fi utilizate la scoala de catre elevi, in drumetiile cu bicicleta de catre sportivi, la serviciu de catre angajati si in oras de catre cei nevoiti sa iasa pe canicula din motive obiective. Cei care vad persoane de o anumita varsta pe strada la ora amiezii nu stiu ca poate fiind fara apartinatori au fost nevoite sa mearga dupa o paine sau dupa o reteta compensata sau sa isi cumepere o sticla de apa.

Nu toate produsele pot fi comandate de pe internet. Anumite medicamente necesare celor care depind de ele nu se vand fara reteta, iar pentru elinerarea retetei trebuie sa se faca o vizita la medicul de familie.

Termosurile  pentru scoala sunt disponibile in culorile: turcoaz, verde, portocaliu si roz. Se pot selecta si capacitatile potrivite pentru fiecare persoana pentru care se comanda un termos/o sticla din tritan.

Cel mai mare dispozitiv are 2 litri si 300 de mililitri si a fost realizat pentru sportivii care consuma multa apa in timpul activitatilor desfasurate.

Recipientele pentru copii pot depozita de la 520 ml de lichid pana la 700 ml.

Cine are nevoie urgenta de termosuri din tritan pentru mare sa intre in magazinul prezentat si sa se documenteze, pentru a se asigura ca face alegerea cea buna! Dupa aceea sa puna in cos termosurile dorite in aceeasi zi, pana la ora 16, ca in ziua urmatoare sa le primeasca la domiciliu.

Tritanul este o descoperire benefica pentru omenire datorita rezistentei materialului si pentru ca nu este nociv si nu modifica niciodata caracteristicile lichidelor cu care intra in contact direct.

Vara nu se iese din casa fara termosul cu apa, fara ochelarii de soare si fara palaria de paie sau baticutul alb, dupa ce s-a aplicat crema cu inalta protectie antisolara.

Aceste masuri de prevedere garanteaza sanatate si permite iesirea prin soare, cu conditia ca deplasarea sa se faca la umbra acolo unde acest lucru este posibil. Oamenii trebuie sa invete sa se protejeze, altfel vor avea de suferit enorm. Masurile elementare de prevenire a insolatiei se afla la indemana tuturor si nu sunt nici scumpe, dar sanatatea este cel mai de pret bun al omului pe acest pamant.

Cand celui care merge pe caldura ca nu are de ales, ii este sete si simte ca nu mai poate, va reprezenta o binecuvantare sa stie ca in termosul din tritan are apa rece ca gheata si ca poate sa se racoreasca si sa mearga mai departe.

Termosul din tritan se dovedeste salvator tot timpul, fiindca si iarna poate oferi lichidul cald de care este nevoie, cand totul in jur parca ingheata.

Olla Previous post Cum să ai cele mai frumoase aranjamente florale la nuntă
Next post Ghidul scepticilor in ceea ce priveste tarotul