Cum să evitați greșelile muzicale de nuntă

Cei mai mulți dintre noi am urmărit un dezastru de nuntă o dată sau de două ori, sau am fost cel puțin am fost îngroziți pe YouTube. Nu lăsă să ți se întâmple asta și ție. Câteva sfaturi potrivite te vor ajuta pentru a evita cele mai tipice greșeli de muzică de nuntă. Prima și cea mai nepotrivită sursă de problemă este eșecul în a face o cercetare mai puțin atentă asupra destinației țintă. Dacă vrei un ring de dans înfloritor înainte de ora 3 dimineața, care sunt restricțiile de sunet în zonă? Dacă este un loc aglomerat sau un hotel cu oaspeți care dorm, verificați-l. Același lucru se poate spune și despre sunet. Nu este nimic mai rău decât să te pierzi într-un sistem de sunet mic sau trosnitor sau într-o sală de bal uriașă cu ecou. Puneți o mulțime de întrebări conducerii terenului și asigurați-vă că totul va fi în ordine.

Alegeți cu înțelepciune furnizorul de servicii muzicale. Ai nevoie de o comunicare foarte clară despre ceea ce îți doreșți dar și un program detaliat pentru ziua respectivă. Dacă tu sau partenerul tău sunteți pasionați de cea mai recentă lansare a unui anumit gen, o formație de vârstă mijlocie va dezamăgi cu siguranță. Dacă cauți ceva diferit, și ai o mulțime de membri în vârstă ai familiei sau ai un buget redus, acea formație nuntă 2022  ar putea fi potrivită. Cu cât formația pe care îl cauți este mai specială, sau cu cât este mai mare sau mai experimentată, cu atât va fi mai scumpă.

Asigurați-va că nu cadeți în următoarele capcane

  1. Nu există muzică când vin oaspeții.

Având în vedere că deseori trebuie să aștepte între 20 de minute și o oră pentru ca invitații să sosească, puneți niște muzică din repertoriu formație nuntă 2022 pe fundal pentru a oferi o atmosferă placută ca aceștia să se relaxeze în timp ce își găsesc locurile.

  1. Redați muzica neobișnuită de paradă.

Mulți oameni optează în zilele noastre pentru altceva decât tradiționalul marș de nuntă, dar nu este momentul să înnebunească. Alegerea a ceva prea rapid, prea lent sau irelevant din punct de vedere liric poate face ca evenimentul principal să fie forțat.

  1. Sunetul este prea puternic.

Sau pur și simplu gândește-te cât de enervant este să fii într-un restaurant unde partenerii de luat masa abia se aud, nimănui nu-i place să țipe atunci când vorbește. Asigurați-vă că volumul este echilibrat și adecvat pe tot parcursul evenimentului, inclusiv în timpul meselor și al vorbirii.

  1. O listă de melodii pe care să le evite.

Nimeni nu vrea să asculte muzica fostului său sau să-i enerveze pe părinți care se uită și ascund urechile copiilor. În cele din urmă, deși s-ar putea să te bucuri de muzica electronică grea, dragă ta bunica probabil că nu o va face. Cunoaște-ți publicul și asigură-te că intensitatea muzicii este corectă.

  1. Primul cântec de dans este prea lung sau consecvent, așa că nu-ți forța vizitatorii mai mult de 3 minute.

Previous post 4 motive sa cumperi acum o camera de spion de la iUni
Next post O boxa potrivita pentru repetitiile muzicale