O boxa potrivita pentru repetitiile muzicale

Echipamentele de sunet sunt nelipsite din dotarea unui muzician, fie ca este vorba despre un solist sau instrumentalist, adica cineva care sa cante cu vocea sau cineva care sa cante la un anume instrument, electric sau clasic. O boxa, un microfon, un amplificator, sunt doar cateva dintre cele necesare pentru a exersa, pentru a testa sau pentru a repeta anumite piese.

Exista atat cei care inca de mici descopera aceasta afinitate pentru muzica si se decid in timp sa urmeze acest domeniu dar si cei ce pur si simplu au talent, o voce frumoasa sau au invatat usor sa cante la un anumit instrument, care o fac de placere, ca un hobby, pentru a anima o ocazie, la cererea cuiva apropiat. In ambele cazuri, este nevoie de ceva care sa ajute la imbunatatirea si antrenarea abilitatilor iu mod constant.

De asemenea, exista si cei care pur si simplu vor sa se distreze, care vor sa incerce sa cante, cu vocea sau la un instrument, pentru ei insisi. Si in acest caz, este nevoie de ceva care sa ii ajute si sa le ofere cele mai bune solutii. Pentru asta, un echipament foarte bun poate fi o boxa bluetooth cu microfon din magazinul Celsius Online. Cu o calitate a sunetului excelenta, microfon inclus, multe posibilitati de conectare si numeroase setari pentru sunet, bass, lumini si asa mai departe, este potrivita si pentru un artist dar si pentru cei ce vor sa aiba la indemana un echipament de sunet bun, portabil, cu ajutorul caruia orice petrecere sa fie si mai memorabila.

Boxa are dimensiuni destul de mari. Cu toate acestea, nu ocupa chiar atat de mult lor iar cu ajutorul manerelor bine pozitionate, poate fi carata cu usurinta, avand o greutate destul de mica comparativ cu dimensiunile cutiei. Este de fapt vorba despre un sistem de doua boxe, una ca activ si una ca pasiv, ce pot fi utilizate impreuna sau doar una dintre acestea, in functie de necesitati si de preferinte. Fiecare dintre acestea are o putere de 80 W, suficient pentru a oferi un sunt puternic dar in acelasi timp clar.

Acasa sau oriunde avem la indemana o sursa de alimentare, pot fi conectate astfel, pentru a pastra bateria pentru momentele in care nu avem in apropiere surse de curent. De asemenea, in acest fel si bateriile boxelor de vor incarca, daca acestea nu sunt la maxim. Aici o putem utiliza pentru atat de multe lucruri si nu ne va dezamagi in niciunul dintre cazuri:

  • O putem utiliza pentru a asculta muzica. Daca locuim la casa o putem amplasa undeva pe marginea unei ferestre, afara pe terasa, in curte sau in gradina. Indiferent de locatie, putem auzi muzica. Prin functia bluetooth, putem schimba melodiile, putem opri sau porni iar sunetul de pe telefon in doar cateva secunde, boxa avand o raza de actiunde de pana la 30 de metri in jurul acesteia.
  • Este perfecta pentru o petrecere acasa, unde avem nevoie de un mijloc de entertainment cat mai bun, unde muzica nu trebuie sa lipseasca.
  • O putem utiliza pentru a vedea un film, in familie au cu prietenii. Poate fi conectata si la un TV prin cablu desi mai simplu ar fi sa conectam TV-ul si boxa la un telefon si sa redam de pe acesta ce dorim. O alta varianta ar fi aceea de a utiliza un proiector video, pentru a avea la dispozitie un ecran si mai mare. Vom obtine in acest fel un efect de cinema, la noi acasa.
  • Prin faptul ca are si microfoane incorporate, nu putem trece cu vederea de una dintre cele mai preferate activitati intre prieteni: karaoke. Fiecare dintre cele doua boxe dispune de un microfon si astfel, pot fi utilizate de doua persoane in acelasi timp.
  • Gratie sistemelor luminoase, boxele creaza o atmosfera si mai frumoasa, si pe timp de zi dar mai ales pe timp de noapte. Acestea, ca si sunetul, pot fi setate sa actioneze in functie de melodie sau dupa categorii presetate.

In cazul celor ce utilizeaza boxa pentru a exersa, este posibil ca acasa sa nu poata face asta decat la volum mic. Daca insa au la dispozitie un alt spatiu, unde sa nu deranjeze pe nimeni, boxa le va oferi pana la 15 ore de autonomie pe baterie, suficient pentru a exersa si o noapte intreaga. In plus si incarcarea se va face destul de rapid astfel incat sa o aiba la dispozitie in fiecare zi.

Boxele dispun de tehnologii de reglare a bass-ului, Tremble, Echo dar si de volum pentru microfon, astfel incat sa fim siguri ca ceea ce ne iese pe gura se aude la fel si cand redam la boxa sau atunci cand cantam live. Acelasi lucru este valabil si cand sunt utilizate instrumente muzicale.

Pe langa conexiunea bluetooth, mai sunt disponibile si conectarea prin cablu, clasica dar care ne va forta sa imprastiem cabluri peste tot si totodata, sloturi USB si pentru carduri SD. Nu lipseste nici functia Radio si un buton prin care putem raspunde la apelurile telefonice direct din boxa. Acestea au un design frumos, compact dar sunt usor de utilizat, butoanele si porturile fiind la vedere, intuitive.

Poate fi utilizata si afara, oriunde, in deplasare, la mare sau la padure, avand rezistenta la umezeala si de asemenea, este realizata din materiale de calitate care ii ofera si rezistenta la actiuni mecanice, ca in cazurile in care ar fi sa o lovim sau rasturnam din greseala.

Previous post Cum să evitați greșelile muzicale de nuntă
Next post De ce inotul este atat de bun pentru sanatatea ta?