Ghidul scepticilor in ceea ce priveste tarotul

Deci, ce facem atunci cand suntem rezistente la posibilitatea de credinte alternative si de invatare precum tarotul? Cum putem explora validitatea unei forme de arta, daca o abordam cu o atitudine de neincredere? Desi anumite forme de divinatie sunt date de credibilitate, fara nici o opozitie aparenta, exista altele care para mai sceptice in ciuda succeselor dovedite. Astazi, vom explora arta Tarotului, si modul in care o puteti utiliza ca instrument pentru auto-descoperire.

Ce sunt cartile de Tarot?

Poate ca o parte din scepticism din jurul cartilor de Tarot provine de la originile lor – derivat din cuvantul italian vechi „tarocchi“, care a fost un sinonim pentru prostie. Cartile de tarot au fost in primul rand un set elaborat pictat de carti de joc folosite pentru jocuri. Desi la inceputul anilor, seturile au reprezentat o mare parte din acelasi domeniu folosit in prezent, nu i-a fost dat nici o proprietate mistica; au fost concepute exclusiv pentru a fi placute din punct de vedere estetic. Afla mai multe accesand https://tarot.ro/tarot-online/.

Cu toate acestea, deoarece aceste carduri au migrat de-a lungul anilor in timpul secolelelor 15 si 16, tarile in care artele mistice au dat mai multa credibilitate decat Europa de Vest au inceput sa utilizeze carduri in scopuri, lucru care a inceput sa cultive puntile Tarot cunoscute si folosite astazi. La fel ca orice carti de joc moderne, cartile de Tarot au patru costume (asi, pica, inima, si diamante).

Pe masura ce au inceput sa fie utilizate mai mult si mai mult pentru scopuri oculte, puntile Tarot au fost extinse pentru a include Arcana majora, precum si, de obicei, carduri care simbolizeaza evenimente de viata majore. De-a lungul timpului, cele doua seturi de carti au inceput sa se abata, in sistemul actual de carduri de jocuri si carti de tarot. Avand in vedere aceste inceputuri modeste, ar fi usor pentru a discredita validitatea Tarotului – dar care s-ar putea sa nu fie intelept.

Cum utilizez cartile de Tarot?

Cel mai important aspect de utilizare a cardului de tarot este intentia ta; trebuie sa se apropie de punte si de lectura cu o anumita necesitate. Tarotul ofera o intelegere mai profunda in tiparele de comportament in viata ta amoroasa, chiar si o dorinta de orientare cu privire la modul de a rezolva un conflict in viata dvs. personala. Nu uita ca poti afla mai multe despre tarot si de pe newspad.ro.

O conceptie gresita comuna este ca cartile de tarot va „spun viitorul“, si dupa cum stim din incursiunile noastre in alte prevestiri de auto-descoperire, viitorul nu este o realitate fixa. Orice sistem de divinatie cu aceasta mentalitate va duce la neincredere si suspiciune. O punte moderna Tarot este formata din 78 de carti si are doua parti distincte, Arcana Majora si Arcana Minora.

Cele 22 de carti in Arcana majora reprezinta de obicei, lectii de viata, influenta karmica si teme recurente in calatoria ta prin viata. De multe ori se refera la lucruri cum ar fi ego-ul, cearta, iubirea, intelepciune si altele asemenea. Acestea sunt cartile la care oamenii se intorc in momentul in care doresc mai multe date despre personalitatea lor sau scopul vietii.

Poti avea incredere in cartile de Tarot?

Este important sa intelegem ca acceptarea si increderea vin doar din experienta; daca nu ne dau posibilitatea de a explora arta de Tarot, vom primi oare vreodata raspunsurile corecte? Doar timpul si practica va va oferi posibilitatea de a interpreta corect cartile dvs.

Previous post Un termos din tritan poate fi cumparat de la domiciliu
Next post Uniclean te ajută să elimini și cele mai dificile pete