Mesele de masaj – ce trebuie urmarit inainte de a cumpara

Achizitionarea unei mese de masaj este o sarcina serioasa, presupune o investitie importanta si poate fi esentiala afacerii dumneavoastra. Cand va pregatiti sa porniti cautarea, este important sa planificati criteriile pe care doriti sa le satisfaca o masa masaj, pentru a face cumparaturi in mod eficient si a alege un produs de calitate.

In primul rand trebuie sa va stabiliti bugetul, scopul in care veti folosi masa, daca va fi fixa, portabila sau ati dori sa puteti avea ambele optiuni. Pentru confortul clientului si al terapeutului, dar si pentru a oferi baza potrivita tipului de masaj aplicat, trebuie sa stabiliti care ar fi inaltimea si latimile optime. De asemenea, greutatea este un factor important, mai ales atunci cand va deplasati la domiciliul clientilor si implicit alegerea cadrului, din lemn sau aluminiu, are un mare impact asupra greutatii acesteia.

Accesoriile suplimentare sunt foarte utile daca doriti sa va extindeti in viitor si sa va specializati in tratamente noi, cum la fel este si posibilitatea de a ajusta diferite elemente ale mesei astfel incat sa acomodeze mai multe tipuri de fizionomie in modul cel mai confortabil cu putinta. Fiind vorba despre un mijloc de relaxare, conteaza foarte mult in ce mediu realizati masajele, deci ambianta incaperii. Astfel, culoarea patului de masaj trebuie sa se asorteze cu culoarea peretilor pentru ca relaxarea clientilor sa inceapa imediat ce trec pragul cabinetului.

Pentru cazul in care obisnuiti adesea sa faceti vizite la domiciliu, puteti alege un pat masaj aluminiu. Acesta cantareste 19 kg, dar poate suporta pana la 250 kg din partea clientului. Latimea patului este optima, 67 cm si creeaza suportul potrivit pentru o mare varietate de terapii. Inaltimea poate fi reglata in 11 pozitii, intre 64 si 91 cm, iar lungimea de 210 cm impreuna cu suportul pentru cap faciliteaza confortul terapeutilor care vor efectua masaje, dar contribuie si la o pozitie extrem de confortabila pentru client.

Next post Utilizarea granitului in decoratiuni exterioare