Mutarea in alta locuinta

Sunt momente in viata cand aparitia unor schimbari aduce cu sine schimbarea prioritatilor si reconfigurarea necesitatilor. Casatoria si nasterea copiiilor este cel mai comun factor, un altul putand fi pensionarea. Iar aceste evenimente atrag si reconfigurarea necesitatilor locative. Fie ca vrem sa ne mutam intr-o casa mai mare, sau sa ne retragem intr-un camin intim la tara, pentru multi acesta este un semn ca vor trebui sa renunte la vechea casa.

Vanzarea casei poate fi un proces dificil si consumator de timp. Exista o serie de lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand iti pregatesti casa pentru vanzare. Cu siguranta primul lucru este sa te uiti si dupa case de vanzare, in care sa te muti.Modele de case cu etaj instalart

Alegerea facuta de un potential client tine de impresia sa imediata, sentimentul si starea de spirit pe care o simte cand trece pragul, care surclaseaza cifrele si situatia casei.

Pentru a vinde cat mai aproape de valoarea dorita, ar trebui sa corectati defectele si deficientele majore din casa. Daca exista mucegai, de exemplu, acesta ar trebui sa reprezinte o prioritate. De asemenea, este de dorit remedierea defectiunilor mici, cum ar fi robinetele care picura si manerele de usa defecte. Chiar si lucrurile mici pot ajuta la conturarea impresiei generale si a imaginii despre modul in care v-ati ingrijit casa de-a lungul anilor.

Evitati lucrarile mari si costisitoare de renovare, precum ar fi renovarea bucatariilor si bailor. Rareori va veti primi fondurile cheltuite inapoi pentru lucrarile de anvergura in casa, dupa vanzare. Acest lucru se datoreaza faptului ca renovarea unei bucatarii sau a unei bai poate fi foarte scumpa si nu este deloc sigur ca si cumparatorul va avea acelasi gust ca al dumneavoastra. Daca chiar considerati ca proprietatea are nevoie de un aer proaspat, puteti acoperi peretii cu un strat suplimentar de vopsea, preferabil in nuante deschise.

Bineinteles, o conditie importanta pentru orice potential cumparator este ca proprietatea sa fie ingrijita, curata si ordonata. Faceti oridine si eliminati ornamentele inutile si lucrurile redundante. Este important ca locuinta sa nu fie supra-mobilata sau incarcata cu multe elemente decorative. Acestea vor suprasolicita atentia vizitatorilor.

De asemenea, depozitati temporar toate lucrurile personale, precum ar fi fotografiile cu familia dumneavoastra, astfel incat potentialii proprietari sa se poata transpune mai usor in casa pe care vreti sa o vindeti. De asemenea, asigurati-va ca aranjati si zona exterioara (gradina, garajul), prin tunderea gazonului si aranjarea diverselor ustensile.

Si mirosul este foarte important. Chiar daca sunteti pescar si v-ati perfectionat reteta de peste la cuptor, in intervalul in care veti primi potentialii cumparatori, mirosul din casa trebuie sa fie mai degraba unul proaspat eventual de fructe, aceste mirosuri fiind asociate cu curatenia.

Experienta mutarii din casa in care v-ati petrecut o perioada din viata variaza de la om la om, unora fiind-le foarte greu, iar unii ramanand aproape indiferenti. In situatia aceasta, cel mai pozitiv aspect ar fi sa privim inainte. Sa incercam sa plecam pe noua cale pe care am ales-o fara a ezita, fiindca noul camin va avea multe lucruri frumoase sa ne ofere, in concordanta cu etapa in care ne aflam si pentru care l-am ales.

Previous post Alegeti casti originale de iPhone de la Prestige GSM pentru muzica la cel mai inalt nivel de calitate
Livrare Flori Moldova Next post Semnificația culorilor trandafirilor