Pantaloni medicali pentru ture duble

Îmbrăcămintea medicală, selectată în același stil și culoare, asigură recunoașterea oricărei instituții medicale. Pantalonii angajaților medicali ar trebui să fie confortabili, la modă și să ofere confort pe parcursul a două ture de muncă.

Magazinul online Dr in Uniforma prezintă pantaloni medicali pentru bărbați și femei, modele unisex pentru ture duble, confecționați din materiale de înaltă calitate. Pantalonii medicali pentru ture duble sunt drepți, ușor evazați sau ușor conici în jos. De asemenea, pantalonii medicali au sistem de prindere cu șiret sau elastic și două buzunare amplasate pe părțile laterale, cu o locație convenabilă.

Beneficiile pantalonilor medicali pentru ture duble

Toate modelele de pantaloni medicali respectă standardele stabilite de sistemul de sănătate, sunt durabili și practici. Nu necesită îngrijiri speciale, sunt ușor de igienizat și de spălat. Datorită croielii bine gândite, modelele se potrivesc pe corp în mod liber, iar betelia nu apasă și nu împiedică mișcarea. Pantalonii pot fi cumpărați separat, și de asemenea, putând alege liber bluze pentru ei. Îi poți cumpăra în orice culori, cum ar fi negru, alb, roșu, violet, albastru etc., dar și cu imprimeuri.

Alegerea corectă a modelelor de pantaloni medicali nu numai că va corespunde imaginii clinicii, ci și codului vestimentar din instituția medicală. Stilul potrivit pentru tine înseamnă și confort în activitățile de zi cu zi, comoditate și lejeritate în mișcare la locul de muncă.

Cerințe pentru pantalonii medicali pentru tură dublă

Pantalonii care sunt incluși în costumul medical sunt rezistenți la uzură, prezintă cusături durabile, nu acumulează energie statică, nu restricționează mișcarea, nu strâng talia. De asemenea, se simt plăcut pe corp, lasă aerul să treacă, mai ales că uneori este necesar să stai chiar și 24 de ore în ei. Pantalonii medicali nu strălucesc, dar au o culoare plăcută, care creează o notă de optimism pacienților, nu se șifonează la spălat, pot fi dezinfectați fără să-și schimbe culoarea, au proprietăţi hidrofuge, ascund defectele corpului, se potrivesc prin culoare și design cu o bluză sau tunică medicală.

Tip de prindere în talie

La cusutul pantalonilor medicali pentru tură dublă, se folosesc următoarele tipuri de prinderi în talie:

  • O bandă elastică strânsă este introdusă în betelie, pentru a se potrivi bine pe talie. Atunci când cumperi pantaloni medicali, acordă atenție dimensiunii centurii elastice: o bandă elastică prea strânsă va pune presiune pe stomac și va interfera cu munca. Dacă elasticul este prea slab, pantalonii vor aluneca constant de pe tine.
  • Elastic cu șnur. La acest model de pantaloni elasticul este puțin mai slab decât la modelul O potrivire bună pe talie se face cu un șnur care vine peste banda elastică. Posibilitatea de a regla dimensiunea unei astfel de betelii este un plus pentru modelul de pantalon medical. Pantalonii medicali moderni îți fac trupul mai subțire și mai ușor.

Dacă decizi să cumperi pantaloni medicali albi, nu ezita să îi combini cu orice bluză medicală, deoarece regula îți permite acest lucru. În magazinul online Dr in Uniforma poţi găsi pantaloni medicali în toate culorile și îi poți combina cu bluze și tunici, de asemeni, în orice culori potrivite.

Previous post Ce avantaje obţii atunci când lucrezi cu un atelier de confecţii metalice
Next post Premiile din videochat sunt ireal de atractive