Premiile din videochat sunt ireal de atractive

Cel mai mare premiu de la locul de munca il reprezinta climatul si securitatea in care iti desfasoari activitatea. Punctul meu de vedere nu este ipocrit, ci realist. Imi povestea o ruda mai indepartata, cum lucra ea in acelasi birou cu neamurile patronului si ale sotiei sale, iar acestea o „premiau” mai tot timpul. Cum procedau?

Se faceau ca nu se pricep, ca ea sa faca toate lucrarile. Muncea triplu si lua un salariu situat la limita inferioara. Seara se intorcea epuizata acasa. A doua zi nu s-ar fi mai dus la serviciu, fiindca stia ca va lucra cat 3, dar nu avea ce face. Este linistitor sa stii ca la serviciu nu trebuie sa muncesti si pentru altii, ci vei incasa tot ce ti se cuvine, faca sa faci compromisuri sau comisioane in sensul negativ al cuvantului.

Climatul de securitate este de o importanta vitala la locul de munca. De cate ori nu s-a surpat pamantul peste muncitorii care sapau santuri, fiindca peretii nu au fost sprijinit corespunzator? Parca sefii de lucrari sau patronii nici nu erau interesati de angajatii lor!

Discutam cu doua amice care lucrau in medii toxice. Una vindea la o farmacie veterinara, iar alta la un magazin de substante chimice si imi spuneau ca simt cum sunt otravite lent, dar pana vor gasi ceva mai bun raman pe loc.

In afara de asigurarea ca vei pleca sanatos acasa de la serviciu, mai ai nevoie si de colegi intelegatori, de o atmosfera nonconflictuala la locul de munca. Uneori nu ai facut nimic rau, nu ai nedreptatit pe nimeni si cu toate acestea se gaseste o colega nervoasa care sa tipe la tine si sa te oblige sa te certi cu ea.

Cel mai mult ma intriga egalul meu caruia ii place sa se creada superior si care incepe si el sa ma comande!

Si conditiile in care lucrezi pot fi un premiu sau o penitenta. In timp ce anumite colege lucrau numai in birouri aerisite, cu aer conditionat si computere noi, ma simteam pedepsita pe nedrept, cand eram trimisa in arhiva plina de soareci si de miros de igrasie de la subsolul cladirii. Nu, meseria mea nu era de arhivar, dar am detestat slugarnicia si am platit adesea pentru atitudinea mea!

Imi plac colectivele, firmele, institutiile, companiile in care se aplica tratament egal oamenilor in ceea ce priveste conditiile de munca!

In afara acestor premii firesti la care au dreptul toti oamenii care muncesc exista si premiile din videochat ireal de mari, pentru care merita sa te lupti, fiindca vin la pachet cu o marire de salariu.

Mai intai sa discutam despre premiile pe care Money-studio.ro le-a pus la bataie in 2019 si apoi despre modul in care se puteau obtine acestea, sa vezi ca nu este imposibil sa te realizezi pana in 30 de ani.

Fondul de premii al studioului pe 2019 a fost de 120 000 de euro.

Castigatoarea premiului I a primit Un Porsche Cayenne de 100.000 EURO. Este bolidul de lux la volanul caruia stau milionarii de top ai acestei lumi. Toti ochii partenerilor de trafic vor fi atintiti pe cea care se afla la bordul unei astfel de bijuterii.

Daca va fi rasplatita cu 100 000 de euro pentru cele mai mari incasari aduse studioului, iti imaginezi ce salariu are un model care conduce in topul celor mai eficiente!

Dar sunt si fete carora nu le place sa conduca! Nu spun ca nu le plac masinile scumpe, ci daca ar castiga premiul, ar angaja pe loc si un sofer priceput.

Premiul al II-lea a fost si el destul de consistent si atractiv sa stimuleze concurentele. Cine nu isi doreste sa ajunga la NEW YORK si sa aiba cazarea rezervata la cele mai luxoase hoteluri?

Oamenii carora le place sa se plimbe ar scoate fara sa stea pe ganduri 15 000 de euro pentru a-si indeplini aceasta dorinta, dar multi dintre cei care doresc din tot sufletul nu au de unde strange aceasta suma!

Modelul de pe locul al III-lea a primit ca premiul o sesiune de shopping la Milano.

Cum devine un model eligibil sau cum primeste unda verde sa concureze pentru premii?

  1. Devine model videochat la Money-studio, una dintre cele mai mari companii de profil din lume.

Nu are nevoie de experienta sau de diplome, nu trebuie sa aiba dimensiuni de fotomodel, ci sa vorbeasca engleza la nivel mediu, fiindca site-ul este accesat numai din strainatate.

  1. Se integreaza echipei, invata sa isi atraga clientii si sa ii fidelizeze pe cei vechi si se bucura de privilegiile oferite de angajator in afara premiilor pentru cele mai mari incasari.

Nu pot sa nu va prezint repede si aceste avantaje pe care le are un angajat Money-studio.ro!

-suport oferit pentru cumpararea de apartamente de lux situate in cartiere rezidentiale direct de la dezvoltator. Asta inseamna taierea comisioanelor de orice fel de pe lista si rate cat mai avantajoase, personalizate.

-masini in leasing.

-operatii estetice platite in rate

-salarii cuprinse intre 20 000 de dolari- 50 000 de dolari pe luna.

-excursii de lux, platite in rate

-cadouri scumpe, cum ar fi: cosmetice de calitate, imbracaminte, ceasuri de lux, telefoane mobile, excursii si vouchere de cumparaturi.

  1. Avanseaza in topul celor mai mari incasari, pana ajunge sa ocupe o pozitie de pe podium.

Cred ca ai inteles ca nu este deloc greu si ca si tu poti sa obtii premiile pentru anul 2020 sau 2021. In acest moment nu exista  locuri de munca mai bine platite si mai sigure in tara ca acelea de modele videochat, cu exceptia celor de natura politica.

Previous post Pantaloni medicali pentru ture duble
Next post Protectia familiei tale la munte