President Residence, acel paradis imobiliar craiovean

Sunt elegante cartierele noi si curate in care totul straluceste. Fatadele sunt perfecte, holurile sunt curate, peretii exteriori ai imobilelor nu sunt decolorati de soare, nici imbacsiti de praf sau patati de ploile murdare.

Blocurile au fost proiectate atent ca din orice parte ar bate ploaia, sa nu atinga alte parti ale constructiilor, in afara acoperisului.

Oamenii care au trait in cartiere vechi, cu blocuri cenusii sau in cladiri cu bulina rosie pot face usor diferenta intre un cartier periferic si unul select sau rezidential.

Sunt persoane care isi doresc atat de mult o casa, incat nu iau in calcul toate criteriile selective care ar trebui aplicate inainte de alegerea acesteia.

Mai tarziu se declara terorizati de propria lor alegere, de aceea este ideal ca omul care doreste sa isi cumpere sau sa isi rezerve un apartament intr-un bloc sa faca o vizita in locul respectiv si sa stea acolo mai multe de 30 de minute.

Sunt oameni care au muncit o viata pentru o casa si au realizat ca sunt terorizati de mirosul gunoaielor, fiindca stau aproape de zona tomberoanelor sau si mai rau, a gropii in care se strange si se arde gunoiul.

Este foarte adevarat ca trebuie sa locuiasca si acolo cineva, dar o analiza atenta a vecinatatilor ar fi scutit locatarul de trauma olfactiva si vizuala.

Alti cumparatori de apartamente in blocuri vechi s-au trezit cu acoperisul care era prins formal in 2-3 cuie luat si dus departe de rafalele puternice de vant.

Cum raspunderea era colectiva si lipsa acoperisului ii afecta pe toti, locatarii blocului respectiv au fost obligati sa achite costurile unui alt acoperis.

President Residence este paradisul imobiliar din Craiova care se recomanda prin conditiile de viata selecte pe care le ofera locatarilor.

In acest loc, craioveanul gaseste tot ce are nevoie: liniste, scoli si gradinite foarte bune, magazine bine aprovizionate, parcuri si sali de sport, cluburi, cafenele, cofetarii si restaurante, bancomate, farmacii si spitale.

Poate ca, dornic sa isi ia o locuinta, el nu se gandeste la toate acestea si omite una din institutiile sau centrele comerciale de care are nevoie, dar dezvoltatorul s-a gandit la toate acestea si a proiectat catierul ca si cum el ar locui acolo impreuna cu cei dragi.

Paradis imobiliar inseamna:

-loc de parcare, fiindca masina a incetat de mult timp sa mai fie un lux, ci a devenit o necesitate. Craioveanul care locuieste sau va veni in President Residence nu va fi obligat sa dea zeci de mii de euro pe un loc de parcare, fiindca acesta este inclus in pretul locuintei. Mai mult de-atat, el este liber sa aleaga intre parcarea subterana si cea supraterana. Pentru posesorul unei masini lipsa locului de parcare este stresanta si poate duce la imbolnaviri. El este obligat sa parcheze unde gaseste un loc liber si poate gasi masina zgariata sau poate fi certat de vecinii sai. Cei care parcheaza pe trotuare sau in locuri in care este nevoie de vizibilitate se pot trezi cu amenzi uriase sau isi pot gasi masinile avariate.

-zona linistita, dar si centrala sau din care sa se poata ajunge in toate punctele cheie ale orasului: la gara, la aeroport, la spitalele bune, la farmacii si piete aprovizionate. Prin zona linistita se intelege un spatiu fara zgomot si detensionat, in care persoanele conflictuale sau cu predispozitie infractionala nu isi gasesc locul.

-privelisti de vis in orice anotimp. Ochii au nevoie de curat si de frumos. Aici echilibrul arhitectural si bunul gust sunt la ele acasa, iar privitorii au ce vedea si se declara pe deplin satisfacuti de experienta lor vizuala.

Cine priveste de pe balconul sau afara, intr-o zi mohorata si vede blocuri cenusii si neingrijite, mormane de gunoaie, spatii verzi pline de buruieni si de deseuri devine melancolic. Avand in fata ochilor zi de zi acelasi spectacol dezolant el poate cadea in depresie.

President Residence inseama o zona verde, ingrijita, blocuri noi, moderne si placut colorate, fatade perfecte. Nici cel mai critic privitor nu poate gasi un defect acestui cartier.

-blocuri trainice, bine construite care raman in picioare si daca, prin absurd, s-ar trage cu tunul in ele. Sunt familii cu copii, cu bolnavi care stau la pat si care aleg apartamentul incredintati ca nu se va prabusi tavanul, ca nu se va infunda canalizarea sau ca instalatia electrica nu va ceda, fiindca a fost facuta responsabil si s-au folosit cele mai bune materiale. Casa reprezinta investitia omul pe viata, de aceea trebuie sa treaca testul rezistentei. Este adevarat ca in timp se mai fac imbunatatiri, reparatii de intretinere, dar constructorul trebuie sa lase in urma sa o constructie solida.

-camere mari, fie ca sunt dormitoare, bucatarii, bai sau sufragerii. Oamenii sa aiba suficient loc sa mearga fara grija pe langa piesele de mobilier si sa ramana loc pentru un fotoliu, un balansoar, o masuta de cafea. In incaperile mici, locatarii se simt striviti de tavan si au impresia ca sunt condamnati sa traiasca in acel loc.

-locuinte bine izolate, in care sa nu intre gerul siberian iarna si caldura imposibila din luna lui cuptor, dar sa nu se auda nici zgomotele de pe strada. Daca omul doreste sa doarma la amiaza, sa isi permita acest lux, fara sa fie tulburat de discutiile de pe strada, de claxoanele masinilor sau de tunetele din timpul furtunii.

Un apartament perfect izolat inseamna facturi mai mici tot timpul si nivel sporit de confort.

Vestea buna este ca mai sunt apartamente de vanzare in acest rai imobiliar craiovean, dar doritorii trebuie sa se grabeasca, fiindca in multe blocuri, apartamentele cu trei camere s-au vandut deja.

Previous post Ce sunt uleiurile de motor sintetice?
Next post Cand adultii gresesc: aici aflam de ce e important psihologul pentru parinti