Servicii repatriere Italia Romania de calitate premium

Un om care a muncit, si-a facut datoria cu prisosinta pe acest pamant si a influentat prin prezenta sa alti semeni merita tot ce este mai bun. Sufletele romanilor sunt drepte si calde in momentul in care au grjia ca mortii sa primeasca flori, lumanari si in amintirea lor sa organizeze mese bogate de pomenire. Legatura cu cei care au fost se pastreaza prin grija fata de mormintele lor si prin pastrarea curata a amintirii lor. Crucile din lemn care putrezesc sunt inlocuite cu monumente din ceramica inscriptionate si ele si avand poza celui care se odihneste in acel loc. Omul si locul in care se odihneste nu sunt uitate si parasite gratie apartinatorilor care au mostenit aceasta indatorire de onoare din mosi stramosi. Cat traiesc copiii, nepotii si stranepotii unui decedat, traieste si el prin ei!

Din generatie in generatie s-a pastrat obiceiul ca inainte de venirea primaverii mormintele sa fie sapate, crengile de pe ele adunate cu grija si buruienile inlocuite cu flori frumoase si parfumate. Cei care nu respecta aceste traditii sunt aspru criticati.

Din aceleasi considerente au aparut si servicii repatriere Italia Romania furnizate de zeci de ani de firmele de pompe funebre care s-au dezvoltat, deschizand reprezentante in statele europene.

Aceste servicii speciale, de suflet, au venit ca un raspuns la migratia romanilor in cautarea unui loc de munca. Milioane de romani au parasit tara ca pasarile calatoare, plecand cu dorul in suflet acolo unde erau platiti mai bine. Unii s-au intors acasa, altii au murit printre straini rapusi de efort si de dor, din cauza naturale, din cauza accidentelor sau din cauza altor probleme.

Tristetea coplesitoare nu este o scuza care sa permita abandonarea unui mort printre straini. Colaborarea cu o firma de pompe funebre simplifica eforturile familiei care nu are altceva de facut decat sa semneze contractul cu firma de pompe funebre aleasa, sa se pregateasca de priveghi si de inmormantare si sa astepte la capela.

Alegerea firmei este in acest moment orientata de materialele postate pe internet, criteriile sunt clare, iar persoanele care au nevoie trebuie sa stie sa le aplice.

Experienta firmei de servicii funerare in organizarea repatrierilor este esentiala. De la o repatriere la alta echipa s-a perfectionat, astfel incat dupa mii de repatrieri totul decurge conform planificarii. Nu apare nicio bresa in succesiunea etapelor, nicio incalcare a legislatiei funerare europene care ar putea intrerupe sau intarzia repatrierea.

Onestitatea se reflecta in mesajele de multumire pe care apartinatorii simt nevoia sa le posteze pe internet. Ei nu pot uita interventia acestor profesionisti gratie careia au putut sa organizeze inmormantarea celui drag, decedat la mii de kilometri distanta de casa. Programul non-stop si promptitudinea sunt alte insusiri demne de apreciat ale firmelor de pompe funebre solicitate in cazul repatrierilor. Familia indurerata are nevoie de incurajari si de ajutor la aflarea vestii triste, iar acest eveniment se poate produce la ora 23 sau 24.

Cu cine isi doreste sa vorbeasca un apartinator in acele momente?

Cu persoane care pot sa se ocupe de trupul neinsufletit, sa il aduca in tara si sa faca posibila inmormantarea decenta a acestuia. Toate aceste discutii il intaresc si il fac sa nu se mai simta vinovat ca a lipsit de langa cel drag cand avea nevoie mai mare de ajutor.

Daca pe site-ul firmei sunt si poze din care solicitantul sa isi dea seama de calitatea serviciilor este cu atat mai bine! Se spune ca mortii nu mai vad si nu mai aud, nu mai simt, dar tot ceea ce face un apartinator o face din respect fata de decedat si ca sa aiba sufletul impacat. Asa a pomenit el din mosi stramosi ca apartinatorul sa alerge, sa nu isi gaseasca linistea, pana ce decedatul nu este asezat in mormant, parcurgandu-se toate etapele conform traditiei.

Prin urmare, este esential ca firma aleasa sa fie cea mai buna ca masinile implicate in transportul funerar si oamenii care pregatesc trupul neinsufletit si persoanele care pun la punct dosarul de repatriere sa fie la inaltime.

Apartinatorul este in Romania, echipa lucreaza in Italia, dar face totul cu atata constiinciozitate de parca familia ar asista la toaletare, la imbalsamare, la imbracat si asezatul decedatului in sicriu.

Niciuna din aceste etape nu este usoara. Repatrierea se face obligatoriu in sicriu de zinc, asezat in sicriu din lemn de esenta tare, capacul sicriului fiind sigilat dupa identificarea decedatului de catre un reprezentant al statului italian.

Nici soferilor nu le este usor sa conduca mii de kilometri, sa fie atenti la temperatura selectata, mai ales in zilele caniculare si sa respecte traseul prevazut in pasaportul funerar orice ar fi!

Totul este facut cu onestitate de parca echipa ar lucra pentru un membru al familiei sale. In timpul repatrierii intre reprezentantul firmei de pompe funebre si apartinator se realizeaza o legatura foarte stransa de parca ar face parte din aceeasi familie.

Repatrierea celor dragi a devenit o prioritate de la aparitia si dezvoltarea continua a serviciilor de repatriere oferite de firmele de pompe funebre.

Cand este in joc o datorie de suflet, o datorie de onoare, pretul repatrierii nu conteaza, ci important este ca ea sa aiba loc si decedatului sa i se rezerve un mormant acasa, mormant care sa fie ingrijit cu dragoste de ai sai.

Echipa din Italia cunoaste si aplica toate prevederile legale ale acestei tari legate de repatriere.

Intoarcerea acasa a oricarui roman decedat reprezinta o victorie a spiritualului asupra materialului, a omeniei asupra calculelor financiare.

 

Previous post Cum poti alege cea mai buna mobila pentru dormitor?
Next post 5 aspecte care trebuie avute in vedere atunci cand achizitionezi prima chitara