Subaru, aceasta regina a soselelor

Reginele nu se intalnesc la tot pasul si au in tot ce fac un aer seducator de noblete si de mister. O regina, indiferent de varsta si de felul in care arata, reuseste sa capteze atentia si privirile tuturor. Intretinerea, educatia ei, aranjarea ei sunt costisitoare.

La fel este Subaru, regina soselelor Romaniei, desi nu se afla in top 10 al celor mai cumparate masini de catre romani, capteaza atentia prin forma ei, prin mersul ei elegant, prin tot ceea ce este.

Fabricantul japonez este renumit in toata lumea pentru inteligenta sa si pentru calitatea produselor care se vand in lumea intreaga.

Daca masinile nu sunt atat de numeroase, se intelege ca si piesele auto pentru ele pot fi rare si scumpe. In toate aceste amanunte este insa si un aspect pozitiv: nefiind solicitate atat de mult piesele, contafacerile de pe piata sunt tot mai putine. Daca pentru alte marci de masina se pot comanda piese sau parti componente si de la dezmembrari, pentru Subaru se exclud aceste posibilitati.

Cu toate acestea detinatorii acestei marci de masini sa fie siguri ca pe site-ul magazinului online de piese auto Paxauto.ro gasesc tot timpul:

-un specialist gata sa consilieze, sa prezinte produsele si sa faciliteze gasirea acestora printre miile de produse ordonate in functie de marca  masinii.

Oamenii se leaga asa de mult de masinile lor, incat cand acestea se defecteaza simt nevoia sa vorbeasca despre asta cu cineva, la fel cum simte un apartinator care are pe cineva din familie bolnav. Discutia usureaza.

-1215 piese de schimb originale care au termen de garantie de 1 an si preturi accesibile. Parteneriatele cu marii producatori de masini ai lumii au fost puse la punct din anul 2012, anul infiintarii magazinului. Sunt aproape 9 ani de-atunci si intre timp numarul parteneriatelor avantajoase si puternice a tot crescut.

-informatii si sfaturi despre masina. De pilda, farurile se pastreaza mai mult prin aplicarea foliei de protectie si schimbarea becurilor de cate ori se ard, capota intretine motorul, de aceea se impune sa fie inlocuita la timp, cand nu mai asigura protectia necesara motorului.

Exista oferte generale, care se adreseaza tuturor cumparatorilor si oferte personalizate, care se adreseaza posesorilor unei anumite marci.

Toti cumparatorii aleg acest magazin online, deoarece:

-pot afla singuri daca piesa pe care o cauta este in stoc sau pot fi ajutati de filtrul de cautare produse si de catre operatorul de serviciu.

-au la indemana un sistem flexibil de plata. Nu toti cumparatorii se pricep sa achite online cumparaturile, iar multi nu doresc acest lucru, fiindu-le teama. Acestia pot plati valoarea cumparaturilor curierului, la primirea coletului. Sunt si persoane care nu obisnuiesc sa scoata multi bani de pe card si in general, sunt adeptii platilor online, incurajate in pandemie, fiindca oamenii nu mai ating bancnotele, ci introduc datele de pe card, iar banii sunt retrasi din cont.

Ei au la indemana o pagina securizata si instrumente securizate, ca datele personale sa ramana confidentiale.

-au drept de retur in 14 zile, in cazul in care piesa nu corespunde nevoilor masinii clientului.

-preturile pieselor auto sunt mici, avandu-se in vedere ca provin direct de la producatori.

-in dreptul fiecarei piese in parte sunt notate informatii interesante, cum ar fi: pretul acesteia, data cand va sosi la adresa indicata la plasarea comenzii. ARC DE ROATA SPATE 4 USI/ BREAK – SUBARU IMPREZA 93-97 costa 133,78 de lei si va fi livrat in 2-3 zile. In acest mod, clientul isi poate planifica alte activitati care sunt legate de repararea masinii si de repunerea acesteia in circulatie.

Ingenios este si formularul de evaluare din dreptul fiecarei piese, clientul avand libertatea de a nota cu bun sau rau produsul primit, cu o stea sau cinci stele.

Paxauto.ro este bine reprezentata in mediul online pe site-ul oficial, dar avand pagini speciale si pe retelele de socializare.

Paxauto ofera clientilor posibilitatea de a evalua produsele, de a reclama aspectele negative care apar in timpul cumpararii produselor sau chiar al folosirii lor.

Termenii acceptarii reclamatiilor sunt conform legilor in vigoare, iar cumparatorii trebuie sa stie ca reclamatiile se aproba numai daca montarea pieselor s-a facut de catre profesionisti, in ateliere speciale.

Reclamatiile se iau in consideratie si sunt solutionate in favoarea clientului, daca acesta trimite piesa cu probleme insotita de documente justificative care demonstreaza ca a fost cumparata din acest magazin si montata corect.

Piesele Paxauto.ro prezinta garantie din toate punctele de vedere, iar preturile sunt accesibile.

Regina soselelor Romaniei are nevoie sa fie ajutata sa isi mentina si sa isi etaleze maretia, iar proprietarul nu poate face singur acest lucru.

Este nevoie de furnizori de piese si pentru masinile care detin suprematia pe sosele, dar si pentru cele la fel de rare, asa cum sunt reginele lumii.

Cine are un Subaru stie de unde face rost urgent de un far, de o capota, de un arc roata spate, de amortizoare, de oglinzi sau de stergatoare.

Ceea ce unii soferi considera accesorii (oglinda, bara de protectie, stergator de parbriz) au mare importanta in economia functionarii masinii.

Asigurarea confortului si a sigurantei pasagerilor inseamna de fapt sanatatea tuturor celor care calatoresc in acel mijloc de transport.

Aceasta este responsabilitatea posesorului masinii. Nu este in regula ca oamenii sa coboare cu dureri de cap sau de masele, sa ii usture ochii si nasul de fum din masina.

In masinile in care iarna se inregistreaza aceleasi temperaturi ca afara oamenii calatoresc pe riscul lor: pot ingheta si vor plati scump aventura.

Masinile sunt construite sa functioneze asemenea unei case confortabile, o casa pe roti, iar confortul acestora este sustinut de piesele acelea minuscule care fac parte din sistem: sistemul de climatizare, partea electrica…

Previous post Dog Articular Care 3kg si alte solutii pentru a gestiona problemele articulare ale cainilor
Next post Care sunt abilitatile de care ai nevoie pentru a redacta articole ?