10 sfaturi despre manichiură pentru începători

Unghiile vopsite pot arăta grozav chiar dacă ești începător în a-ți face propria manichiură. Nu trebuie să fii un mare artist sau să ai vreo experiență în pictarea anterioară a unghiilor. Unele fete învață sfaturi de bază pentru manichiură pentru începători când sunt tinere, sau cel puțin adolescente. Chiar dacă nu ți-ai vopsit niciodată unghiile până acum, poți să obții o manichiură frumoasă, simplă, cu puțină răbdare.

Folosind sfaturi de manichiură ușor de urmat pentru începători, vă permite să vă simțiți confortabil cu procesul de vopsire a unghiilor și cu toate opțiunile pe care le aveți, de la culori de lac de unghii până la podoabe de unghii și multe altele. Dacă doriți să vă pictați unghiile, dar vă faceți griji că vor ajunge să arate dezordonat, nu vă faceți griji. Poți oricând să remediezi imperfecțiunile manichiurii tale.

O manechiura perfecta cu un kit de unghii cu gel de aici pentru incepatori la 100 lei sau aici .

Luați în considerare aceste sfaturi de manichiură pentru începători pentru a vă ajuta să obțineți unghii superbe în cel mai scurt timp.

1. Începeți cu o pedichiură pentru practică. Dacă ești îngrijorat să pictezi cu mâna nedominantă (și cum îți vor ieși unghiile atunci când o faci), exersează mai întâi pictând o pedichiură, deoarece poți folosi aceeași mână atunci când îți pictezi toate unghiile de la picioare.

2. Protejați-vă spațiul de lucru. Pune jos niște ziare sau prosoape de hârtie pentru a preveni scurgerea de lac de unghii sau deteriorarea mesei sau a blatului.

3. Fă-ți timp. Nu te grăbi prin manichiură. De obicei, lucrul mai lent permite o mai mare precizie și un design mai curat.

4. Învață tehnicile potrivite pentru pilirea unghiilor, tăierea unghiilor și multe altele. Cunoașterea modului corect de a netezi vârful unghiilor poate fi atât de valoroasă. De asemenea, poți beneficia de sfaturi de manichiură pentru tunderea unghiilor, astfel încât să te confrunți cu mai puțină pilire pe termen lung.

5. Fixați cu ușurință petele cu un agent de îndepărtare a ojei de unghii pe un Q-tip. Doar înmuiați Q-tipul în soluția de îndepărtare a ojei, stoarceți orice exces de lichid și îndepărtați ușor orice lac de unghii care este deplasat.

6. Scoateți-vă manichiura după cum este necesar. Poți încă să arăți unghii frumoase când pleci în vacanță, dar până te întorci, unghiile tale s-ar putea să fie într-o formă rău. Experții din industria de îngrijire a unghiilor recomandă să-ți schimbi oja o dată pe săptămână sau ori de câte ori este nevoie.

7. Aplică un strat de finisare transparent pentru a-ți etanșa manichiura. Iti poti proteja unghiile cu un topcoat care prelungeste si durata de viata a manichiurii.

8. Nu alegeți lacurile ciobite! În schimb, folosește un agent de îndepărtare a ojei pentru a îndepărta lacul de unghii vechi, astfel încât să poți crea o manichiură nouă.

9. Frecați crema hidratantă sau cremă de mâini și pe unghii. Ori de câte ori aplicați loțiune pe mâini sau pe picioare, asigurați-vă că frecați puțină loțiune suplimentară pe unghiile de la mâini și de la picioare.

10. Nu te aștepta la rezultate perfecte imediat. Unul dintre cele mai de bază sfaturi de manichiură pentru începători este să nu te aștepți la perfecțiune din prima încercare. Cu cât îți exersezi mai mult manichiura acasă, cu atât vei fi mai puțin începător!

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru a începe să vă faceți propria manichiură acasă. Când te simți mai încrezător, poți începe să explorezi lumea largă a artei unghiilor, a modelelor de unghii și a produselor interesante pentru manichiură și pedichiură artistică.

prosecco Previous post Iata cateva motive pentru care trebuie sa bei prosecco
Next post Tipuri de buldoexcavatoare