Amanet autoturisme Bucuresti solutia financiara salvatoare

Intretinerea vietii are costuri ridicate la propriu si la figurat. Omul modern nu accepta sa renunte la confortul sau, ci pentru o viata la standarde inalte munceste mai mult, cauta solutii salvatoare, ofera servicii sau bunuri semenilor sai.

Exista si situatii dramatice in care se impune gasirea unei solutii financiare salvatoare sau care sa il aduca pe linia de plutire pe cel care recurge la ea.

Restante la intretinere, rate bancare amanate, plus asigurarea alimentelor de prima necesitate si achitarea la timp a facturilor sunt tot atatea surse de stres si stau la baza noptilor nedormite de chin, in care omul viseaza ca va castiga la loto, sa isi achite toate datoriile si sa ii si ramana bani sa supravietuiasca.

Amanet autoturisme Bucuresti ofera solutii financiare salvatoare pentru cei care se situeaza foarte aproape de colaps financiar.

Este posibil ca bancile sa sune insistent si sa isi ofere serviciile, dar creditele bancare luate in aceasta perioada inseamna agravarea situatiei.

De ce nu se poate salva o persoana cu un credit bancar?

-Cel in cauza se imprumuta, fiindca nu are lichiditati si pentru acoperirea unuor datorii deja existente. Creditul este sinonim de cele mai multe ori cu indatorarea excesiva.

-Pentru obtinerea creditului se investeste o anumita suma: dumuri la banca si la serviciu pentru adeverinte de salariat, copii dupa anumite documente, dosar. Amanetarea masinii inseamna eliminarea asteptarilor inutile si a formalitatilor, dar si a deplasarilor nenumarate.

-Cand cineva acceseaza un credit bancar, sunt informati si cei de la serviciu, in timp ce la Amanetulauto contractul este secret, iar prevederile acestuia sunt stiute de solicitant si reprezentantul firmei.

-Creditul bancar, umflat de dobanzi se intinde pe durata a cel putin 1 an ca in acest mod creditorul sa aiba avantaje. Contractul de amanetare se face pe o luna si este reinnoit la cererea solicitantului.

-In cazul imposibilitatii rambursarii sumei amanetate si a comisionului datorat, Amanetulauto ajuta debitorul sa isi vanda masina la cel mai mic pret de pe piata si sa ii ramana si lui un rest de bani dupa achitarea datoriei.

-Amanetarea este mai facila decat creditarea.

Amanetulauto este una dintre casele de amanet masini de incredere, de aceea in parcul auto se afla sute de masini bine pazite. Specialistii sunt capabili sa le pregateasca si pentru vanzare, daca posesorul masinii doreste acest lucru.

Pregatirea unei masini pentru vanzare este minutioasa. Mai intai are loc diagnoza si reparatiile mici, apoi cosmetizarea autoturismului. Sedintele foto se realizeaza de catre profesionisti care sunt atenti si la echipamentele cu care realizeaza pozele, dar si la calitatea luminii si la unghiul de fotografiere.

Multi ar spune ca pregatirea pentru vanzare nu are nicio legatura cu subiectul amanetarii, dar aceasta etapa reprezinta rezolvarea pe cale amiabila a incapacitatii de plata a celui care a cerut imprumutul in schimbul masinii.

Acest lucru i se poate intampla oricui. Situatia este jenanta, dar Amanetulauto o rezolva cat se poate de elegant si se gandeste si la client.

In timp ce o banca este distanta, nu cunoaste mila, amanetarea auto se dovedeste un sistem mult mai uman.

Printre firmele de profil care primesc la amanet masini ale clientilor, Amanetulauto se distinge prin:

-perceperea celor mai mici comisioane de pe piata. In mod paradoxal, acestea scad pe masura ce suma imprumutata in schimbul masinii creste.

-grija fata de autoturismul persoanei care il aduce la sediul firmei. Un om s-ar simti vinovat si ar fi foarte trist sa vada ca isi duce masina de care a avut grija ca de ochii din cap la amanet si aceasta este parcata undeva intr-un loc nesupravegheat, iar deasupra ei nu se afla nici un acoperis.

-ajutorul oferit celor care au masinile in alta parte si nu le mai pot recupera de acolo. Amanetul auto ofera o perioada de gratie de 15 zile, plus un comision mult mai mic decat al firmei care a primit masina la amanet, oferind imprumut in schimbul ei anterior.

Confirmarea elegantei cu care actioneaza in orice imprejurare firma Amanetulauto vine in urma informarii in mediul online si in mediul real. Evident ca persoana care are nevoie de bani si a ales amanetarea masinii ca solutie salvatoare va citi mai multe articole si marturii ale clientilor inaintea alegerii firmei care va oferi imprumutul.

Va descoperi cu incantare ca in cei 10 ani de activitate, Amanetulauto a oferit imprumuturi in schimbul masinilor pentru milioane de romani si a ajutat mii de romani sa isi vanda masinile.

Portofoliul firmei este foarte bogat, cu toate ca reprezentantii acesteia pastreaza discretia asupra lui. Amanetulauto a ajutat la redresarea unor transportatori importanti din tara, oferindu-le imprumuturi in schimbul masinilor si ajutandu-i sa vanda anumite masini, cand au avut nevoie de lichiditati.

Amanetulauto este alaturi de client si il ajuta sa depaseasca momentele grele ale vietii intr-un timp foarte scurt, punandu-i la dispozitie toate informatiile de care are nevoie pe site, dar oferindu-i si consultanta telefonica.

Sunt vremuri grele, dar posesorul unei masini care inca mai merge si arata decent dispune de o sursa de finantare pe care Amanetulauto il va ajuta sa o acceseze.

Amanetarea masinii poate fi facuta in mod repetat de cate ori o persoana sau o firma are nevoie de bani.

Este bine de stiut ca si motoretele pot fi aduse la amanet in aceleasi conditii ca masinile. La predarea masinilor,  a cheilor si a actelor acestora, proprietarul incaseaza 70% din pretul corect al acesteia si are garantia ca o va gasi in perfecta stare cand va inapoia banii si comisionul.

 

Previous post Inscrierile la semimaraton continua
Next post Selectarea trandafirilor pentru începători