Cele mai comune vise si semnificatia lor

Visele au o semnificatie mai profunda? Un numar surprinzator de mare de oameni cred ca raspunsul la aceasta intrebare este da. Potrivit unui sondaj realizat de Newsweek, 43% dintre americani cred ca visele dezvaluie dorintele si dorintele inconstiente.

Faimosul Sigmund Freud a descris visele ca drumul regal al inconstientului si a sugerat ca prin studierea continutului evident al viselor, am putea aduce apoi la lumina dorintele ascunse si inconstiente.

Analizand simboluri din vis cu ajutorul unui dictionar de vise, si sensul acestora a devenit o sursa populara atat de divertisment si de auto-reflectie in cultura populara. Poti sa inveti dorintele inconstiente si dorintele prin interpretarea viselor tale?

In timp ce cele mai multe teorii moderne de vise ar sugera ca raspunsul este nu, acest lucru nu a oprit interpretii si analistii de la publicarea a o intreaga serie de dictionare de vis, care isi propun sa identifice ceea ce semnifica visele.

Sa aruncam o privire mai atenta la unele dintre cele mai comune vise si ceea ce unele dintre cele mai populare carti de interpretare de vis trebuie sa spuna despre ele.

Vise despre cadere

Aceste vise in care cazi de la inaltimi mari sunt foarte frecvente. Desi exista un mit ca, daca te-ai lovit la sol in visul tau, vei muri in viata reala, acest lucru pur si simplu nu este adevarat. Potrivit multor interpretari de vise populare si cel putin un studiu in care se incadreaza visele sunt un semn ca ceva in viata ta nu va merge bine. Aceste vise reprezinta un simbol al fricii in viata reala, indiferent ca este vorba de cariera, viata de familie, sau relatia de cuplu.

Vise despre a fi goala in public

Ati avut vreodata unul dintre acele vise incomode in care apari goala in public si iti este foarte rusine? Ei bine, daca da, atunci nu este cazul sa te ingrijorezi pentru ca acest vis este foarte comun in randul femeilor, dar si al barbatilor, chiar daca in numar mai mic. Acest vis ar putea indica faptul ca te simti ca un fals sau ca te temi in a-ti dezvalui imperfectiunile si defectele.

Vise despre a fi fugarit

Acest tip de vis poate fii de-a dreptul terifiant, insa este unul foarte comun. Interpretii de vise sugereaza adesea ca astfel de vise inseamna ca incerci sa eviti ceva in viata de zi cu zi. Acest vis poate sugera incercarea de a scapa de o teama sau de o situatie delicata care are loc in viata reala. Cheia pentru a intelege ceea ce ar putea insemna un astfel de vis depinde partial de identitatea urmaritorului dumneavoastra.

Urmarit de un animal ar putea indica faptul ca te ascunzi de propria furie, pasiuni, si alte sentimente. In cazul in care urmaritorul este o figura necunoscuta misterioasa, ar putea insemna o experienta din copilarie sau traume din trecut. Daca sunteti urmarit de cineva de sex opus, asta inseamna ca te temi de dragoste sau esti bantuit de o relatie din trecut.

Vise despre moarte

Moartea este un alt subiect comun de vise si unul care poate fi derutant. Acest vis poate insemna frica de schimbare si o anxietate peste medie, dar si trecerea la un nou nivel de evolutie spirituala.

Previous post Selectarea trandafirilor pentru începători
Next post Pe site-ul metalo.ro gasim catarame curea dama