hemoroizii, cauze, simptome, remedii, tratament, unguent si crema

Crema pentru hemoroizi, remediul cel mai căutat și folosit în tratamentul acestei afecțiuni

Crema pentru hemoroizi este cel mai căutat și folosit remediu în tratamentul acestei afecțiuni dureroase. Pentru că un tratament eficient trebuie să trateze atât afecțiunea în sine, cât și cauzele acesteia, pentru hemoroizi crema întrunește ambele cerințe.

Crema pentru hemoroizi este o soluție eficientă pentru toate persoanele care suferă de această afecțiune rușinoasă. În special pentru cei care se tem de intervențiile chirurgicale care, în cazul hemoroizilor, pot fi extrem de dureroase. Crema pentru hemoroizi este o soluție ideală indiferent că este vorba de profilaxie sau tratament. Și poate rezolva rapid chiar și o parte dintre problemele celor care n-au mai putut evita o intervenție de tip chirurgical așa cum este hemoroidectomia. Proprietățile calmante, antibacteriene și cicatrizante ale cremelor pentru hemoroizi fac adevărate minuni în timpul procesului de recuperare după o astfel de operație.

Crema pentru hemoroizi nu trebuie să lipsească din tratamentul persoanelor care suferă de această boală. Crema pentru hemoroizi se aplică local indiferent de tipul hemoroizilor, interni sau externi, sau de gradul acestora, și va ameliora considerabil orice tip de simptome. Fie că este vorba de durere, iritație, inflamație, mâncărime sau arsuri.

Totodată oferă o soluție rapidă și în cazul durerilor și sângerărilor anale cauzate de hemoroizi. Este foarte important de știut că o cremă pentru hemoroizi nu trebuie să conțină SLS, SLES, derivați de petrol, parabeni, PEG, coloranți și parfumuri de sinteză.

Majoritatea cremelor pentru hemoroizi au diferite mecanisme de acțiune. Prin aderarea la mucoasă formează o peliculă cu efect protector împotriva contactelor cu agenții iritanți. Reduc la maximum frecarea cu materiile fecale protejând astfel zona cu probleme împotriva iritațiilor și congestiei perianale. Calmează inflamațiile protejând mucoasa anală împotriva radicalilor liberi.

Crema pentru hemoroizi va forma o barieră protectoare împotriva bacteriilor dăunătoare care se pot înfiltra în celulele gazdă. Astfel, favorizează și accelerează procesul natural de vindecare al țesuturilor din zonele afectate de hemoroizi.

Cremele pentru hemoroizi sunt o soluție alternativă ideală la medicamentele cu hidrocortizon, antiseptice sau antibiotice. Și nu vor influența deloc flora bacteriană sănătoasă. Crema pentru hemoroizi conține multe substanțe naturale active care vor ajuta la întărirea pereților vaselor de sânge și le vor reduce considerabil pe cele umflate fără alte efecte secundare.

Crema pentru hemoroizi oferă un remediu rapid și eficace și în cazuri mai complicate cum ar fi fisurile anale.

Cremele pentru hemoroizi se aplică local. Este recomandată folosirea unei mănuși chirurgicale, atât în cazul hemoroizilor externi cât și în cazul hemoroizilor interni, pentru ca zona afectată să nu fie zgâriată cu unghia. La fel ca în cazul oricărui tip de tratament pentru hemoroizi și persoanele afectate care folosesc crema trebuie să știe rolul important pe care îl are igiena. Înainte de fiecare aplicare, zona cu probleme trebuie spălată și curățată, cu atenție, de orice impurități.

Marele avantaj al cremelor pentru hemoroizi este acela că tratamentul și administrarea se poate face acasă. Un aspect important având în vedere că hemoroizii sunt una dintre cele mai „rușinoase” boli și multe dintre persoanele afectate refuză să vorbească despre asta.

Dacă vrei sa aflii mai multe sfaturi despre sănătate, cum sa tratezi dar și cum sa previi afecțiunile printr-un stil de viața sănătos citește MondoNews.ro.

Antica Hair Studio Previous post Noutatile in materie de hair styling in randul femeilor
Next post Lalelele – flori cu povesti speciale si o simbolistica aparte